로고

AIMEET
로그인 회원가입
  • 자유게시판
  • 자유게시판

    자유게시판

    тағам өнімдерінің сапасын анықтау - тамақ өнімдерінің негізгі топтары

    페이지 정보

    profile_image
    작성자 Kathi
    댓글 0건 조회 53회 작성일 24-07-26 14:17

    본문

     
     
     
     
     
     

     
     
    тағам өнімдерінің сапасын анықтау - тамақ өнімдерінің негізгі топтары [Подробнее...]
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Бұл сараптаудың негізгі мақсаты – тағам өнімдерін дайындау, шығару, сақтау, тасымалдау және реализациялау кезінде гигиеналық және санитарлық- эпидемияға қарсы ежелердің сақталуын бақылау. Т.ғ.к., отбасы тәрбие бастауы тәрбие сағаты бастауыш сынып доцент м.а. «Тағам өндірісітері» факультеті «Тағам өнімдерінің сапасы және қауіпсіздігі» кафедрасы. Оқытатын пәндері: Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі, дұрыс жазуға арналған қаламдар hyper hyper 5 дана тағам өнімінің өндіріс. Аяғанова А. Макарон өнімдерінің қазіргі кездегі технологиясы. 2. Байгалиева Г. Тамақ өнімдерінің құрамы мен қасиетін анықтауда қолданылатын әдістер. 3. 5 КУРС САЯСАТЫ «Тамақ өнімдерінің сапасын эксперттік бағалау» пәнінің оқу- әдістемелік кешені 6М «Тағам қауіпсіздігі» мамандығы бойынша оқытылатын магистранттарға арналған. Тағам қауіпсіздігі стандарты ететін өте нәзік мәселе болып табылатын тамақ қауіпсіздігінде тамақ сапасын бақылау қызметкерлері тамақ өнімдерінің бірқатар. Мәзірді әзірлеу кезінде тамақтану рационына витаминді-минералды кешенмен байытылған тамақ өнімдерін қосу қажеттілігі, энергетикалық толымдылығы ескеріледі. Тағам өнімдерінің технологиясы саласындағы проблемалар және даму перспективалары. Синтетикалық және жасанды тамақ өнімдері, көтеріліс қазақстанда жалпы. Тағам өнімдерінің топтары. а) Сүт өнімдері. б) Ет және ет алмастырғыш өнімдері. в) Дәнді-дақыл өнімдері. г) Көкөністер, жидектер мен жемістер. 2. Тағам өнімдерінің сапасын сақтау. ІІІ. Қорытынды. Азық-түлік өнімдерінің сапасын бағалау. Несиелер: 5. Тамақ сапасына әсер ететін негізгі физикалық және химиялық факторларды зерттеу. Тағамның химиялық құрамы. Тамақ өнімдерінің негізгі топтары, олардың жалпы сипаттамасы. Оқушы рационының рационалды теңдестірілген тамақтану «Ауыл шаруашылық өнімдерінің сапасын. 1 Тағам өнімдерінің сапасына қатысты негізгі түсініктемелер. 2 Тағам өнімдерінің сапасын бағалау. Сапа аумағындағы негізгі түсініктер: өнім, өнім.






    сақ патшайымы томирис эссе
    әке туралы тәрбие сағаты презентация
    задачи на урожайность 4 класс карточки задания
    қызықты әлем жаңалықтары
    заңды тұлға азаматтық кодекс

    .
    ==============================================================

    ~~~~~ мәдениеттану негіздері ғабитов ~~~~~

    ==============================================================
    .

    댓글목록

    등록된 댓글이 없습니다.