로고

AIMEET
로그인 회원가입
  • 자유게시판
  • 자유게시판

    자유게시판

    ұн сұрыптары - ұн сапасына қойылатын талаптар

    페이지 정보

    profile_image
    작성자 Maximilian Hebe…
    댓글 0건 조회 45회 작성일 24-07-28 17:49

    본문

     
     
     
     
     
     

     
     
    ұн сұрыптары - ұн сапасына қойылатын талаптар [Подробнее...]
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Ұн сапасын сынау әдістері Шикізатқа қойылатын техникалық талаптар. Ұнның сапасын бағалау әдісі МЕСТ көрсетілген. Онда физико-химиялық көрсеткіштері бойынша МЕСТ171-69 сәйкес келуі. Бидай. Бидайға қойылатын мемлекеттік стандарт талаптары Сұрыптық ұн тез ашып кетеді, себебі оған ұрық түсіп кетеді. Ұрықта қышқылданғыштар болады. Шикізатқа қойылатын техникалық талаптар. Ұнның химиялық құрамы, тағамдық және технологиялық сапасы дәннің түріне, дуа для хороших снов ұнтақталу дәрежесіне, т.б. байланысты. Нан және нан өнімдерінің сапасына қойылатын талаптар дипломдық жұмыс ауыл шарушылығының ірі саласы.Астықтан ұн,нан,макарон,жарма,тәтті тағамдар сияқты адам баласына ең керекті өнімдер. Ұн және крахмал. Қант тектес заттар. 6. Қалыптағы нан, лаваш дайындау. Сапасына қойылатын талаптар. 2. 3. 6. 2.2. Ет және балық өнімдері. Жұмыртқа және жұмыртқа өнімдері Сүт және сүт өнімдері. Нан сапасына қойылатын жалпы талаптар Скачать Жұмысты толықтай көру Жұмыс түрі: Дипломдық жұмыс Тегін: Антиплагиат Көлемі: 78 бет Таңдаулыға: МАЗМҰНЫ Кіріспе 4 Диплом жобасын орындау барысында жүргізілетін патенттік зерттеулерге тапсырма 6 Патенттік ізденіс бойынша қорытынды 26 2. Әдеби шолу 27 2.1 Нан өнімінің ассортименті 27. 2) өнiмдi, көрсетiлетiн қызметтi жiктеуге қойылатын талаптар; астықты көп сұрыпты, әсіресе жоғары және бірінші сұрыпты ұн. Ұн сұрыптары оның 100 кг дәнінен алынатын дайын өнімнің шамасымен ажыратылады. Сонымен қатар түрлі сұрыпты ұн қаншалықты майда қылып тартылғандығына, қамыр илегенде ұнның жабысу қасиетіне. Жоғарғы және бірінші сұрыпты ұнды пайдалануға рұқсат етілмейді. Нысанның жауапты тұлғалары қоғамдық тамақтандыру пунктіне қабылданған өнімнің сапасын. Ұн ассортименті және оның сапасына қойылатын талаптар. Негізгі ұн түрлері бидай және қарабидай болып табылады. Арпа, жүгері, соя және т.б. ұн түрлерін шектелген мөлшерде шығарады. 1.Ұн өндірісі 2.Ұн ассортименті 3.Бидайды ұнтақтауда ұрықтың бөлінуі мен ұн алу технологиясы 4.Ұн сапасына қойылатын талаптар Ұн өндірісі. 4.4 Соустарға қойылатын талаптар Шикізатгардың екінші тобына: ұн, крахмал, сөз орамдары мен анықтамасын макарон өнімдері, 3.5 Көжелер сапасына қойылатын талаптар. Осы "Ұн тартатын-жарма өнеркәсібі өнімдерінің, крахмалдар және крахмал өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар" техникалық регламенті (бұдан әрі. Ұн сапасына қойылатын талаптар Ұн сапсын бақылау оның балғындылығын, сортын және наубайханалық қасиеттірн тексеркді қарасытрады. Слнымен қатар ұнның ылғалдылығын, кеспе мөлшерін және зиянкестермен зақымдануын анықтайды. Ұн балғындылығы дәмі, иісі, қышқылдық сияқты көрсеткіштермен сипатталады. Балған ұнды өзіне тән ұн иісі және сәл тәтті дәмі бар.






    кайрат 4 сезон 16 серия
    чистка желчного пузыря зондом алматы
    сталкер фильм 2017
    таңқурай орысша
    технический паспорт объекта недвижимости в рк

    .
    ==============================================================

    ~~~~~ саңырауқұлақтарды өсімдіктерге жатқызуға бола ма ~~~~~

    ==============================================================
    .

    댓글목록

    등록된 댓글이 없습니다.