로고

AIMEET
로그인 회원가입
  • 자유게시판
  • 자유게시판

    자유게시판

    қ жұбанов қазақ тілі жөніндегі зерттеулер

    페이지 정보

    profile_image
    작성자 Buster
    댓글 0건 조회 18회 작성일 24-09-15 02:33

    본문

     
     
     
     
     
     

     
     
    қ жұбанов қазақ тілі жөніндегі зерттеулер [Подробнее...]
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Қазақ тілі жөніндегі зерттеулер. Сөйлем мүшесі және түрлері. Құдайберген Жұбанов және қазақ совет тіл білімі. By АЖ Аманбаева 2022 — Аннотация. Мақалада профессор Ж.Манкееваның өлі түбір жайындағы зерттеулері және оны диахронды тұрғыдан зерттеу мәселесі қарастырылады. Профессор Қ.Жұбанов еңбектеріндегі морфология мәселелері бойынша кандидаттық диссертация қорғады. 1999 ж. Жұбанов Қ. Қазақ тілі жӛніндегі зерттеулер. Алматы: «Ғылым», 1999. 581 б. Ендеше, Қ.Жұбановтың келесі еңбектер жинағы «Қазақ тілі және жалпы тіл ғылымы жөніндегі зерттеулер» деп аталуы тиіс. Ғалымның келесі жинағында қолжазбалары. 5 Кеңесбаев І. Профессор Құдайберген Қуанұлы Жұбанов // Қ. Жұбанов. Қазақ тілі жөніндегі зерттеулер. Үшінші басылымы. Алматы, Мемлекеттік тілді дамыту институты, 2010. 9-33 бб. 6 Жұбанов Қ. ГРАММАТИКАЛЫҚ ІЛІМДЕРДІҢ ҚАЛЫПТАСУЫ МЕН ДАМУЫ. Қазақ тілі жөніндегі зерттеулер Қ.Жұбанов атындағы Ақтөбе өңірлік университетінің тарихы Қазақ КСР ХКК-нің 1931 жылдың тамызындағы жалпыға бірдей 7 жылдық білім беруді енгізу туралы. Қ.Жұбанов тіліміздің фонологиялық ерекшеліктерін дөп басып тани білген ғалым қазақ тілі дыбыстарын буын құрамында қарастырып, дауыстылардың таңбасы "буынның. Автор: Жұбанов, Қ. Book title: Қазақ тілі жөніндегі зерттеулер: Total pages: 2. Жұбанұлы Қ. Қазақ тіл білімінің мəселелері Құраст.: Ғ.Əнес. Алматы: «Абзал-Ай» баспасы, 2013. 640 бет. isbn Қазақ кəсіби тіл білімінің негізін салушы профессор Құдайберген. Қазақ тілінің фанетикасына арналған зерттеулері Қ. Жұбанов еңбектеріндегі синтаксис мәселелері. ГРАММАТИКАЛЫҚ ІЛІМДЕРДІҢ ҚАЛЫПТАСУЫ МЕН ДАМУЫ. Профессор К. Жубанов и терминографический словарь. By АЖ Аманбаева 2022 — Аннотация. Мақалада профессор Ж.Манкееваның өлі түбір жайындағы зерттеулері және оны диахронды тұрғыдан зерттеу мәселесі қарастырылады.



    еттің бұзылуының ең қауіпті түрі - еттің бұзылу түрлері [Читать далее...]

    Еттің адам ағзасы мен табиғатқа зияны көп: Пайдалы және пайдасыз өнімдердің түрлері анықталды Материалға сілтемені көшіру. Қолайлы °С ең қауіпті температура болып есептелінеді. Мұндай термофильдік бактериялардың кейбір түрлері тез өседі. Егер бұл уақыт көбейіп кетсе. Бактериялардың көптеген түрлері жануарлардан алынатын өнімдерде өсе алады, сондықтан еттің барлық түрлерін қауіпсіз өңдеу және сақтау маңызды. Ет және ет өнімдерін суықпен өңдеу ең тиімді және қолайлы Осыған орай суықпен өңдеудің мынадай түрлері бар: Тоңазыту кезіндегі еттің өзгерістері оның алғашқы қасиеттеріне, сақтау. Еттің бұзылу түрлері: сілемейленуі, шіруі, ашуы, пигментация жəне көгеруі. Сілемейленуі суытылған еттің сақтау мерзімінің соңында пай. Еттің түрі, түсі түлік түріне, қанның қалай сорғытылуына байланысты болады. Ол еттің құрамындағы миолглобиннің мөлшеріне қарай өзгеріп отырады. Мал шаруашылығы адам қорегіне қажетті, биологиялық тұрғыдан бағалы сүт, ет, жұмыртқа, май секілді азық-түлікпен қатар, өвдеу кәсіпорындары үшін тері. АДАМ МИКРОФЛОРАСЫ ІШЕКТІҢ МИКРОФЛОРАСЫ ОБЛИГАТТЫ МИКРОФЛОРАНЫҢ ФАКУЛЬТАТИВТІ МИКРОФЛОРА ШАРТТЫ-ПАТОГЕНДІ ЭНТЕРОБАКТЕРИЯЛАРҒА ҚАЛЫПТЫ ІШЕК МИКРОФЛОРАСЫ АДАМ. Еттің және ет өнімдерінің жастығын анықтау. Еттің бұзылуының тараған түрі шіруі, ол шіріткіш организмдердің әсерінен болады. Еттің шірігіштігі жас еттің өзгеру дәрежесімен анықталады. Еттің бұзылуы табиғи процестер арқылы да, микробтық ластану арқылы да болуы мүмкін. Микробтық ластануға жауапты факторларды зерттейік және. Еттің құрамы және қасиеті ет және ет өнімдеріндегі негізгі. Ет өнімдерін қақтау. Қақтау түсінігі. Ет ең негізгі тағамдық өнімдердің бірі. Еттің дәмі әр алуан тағамдармен жақсы үйлеседі. Қоректілігі жағынан ең. Еттің және ет өнімдерінің жастығын анықтау. Еттің бұзылуының тараған түрі шіруі, ол шіріткіш организмдердің әсерінен болады. Еттің шірігіштігі жас еттің өзгеру дәрежесімен анықталады. Зертханада өсірілген еттің тұтынуға қауіпсіз болуын, дұрыс таңбаланғанын және сапа стандарттарына сәйкестігін қамтамасыз ету реттеуші мақұлдау мен тұтынушылардың сенімін алу үшін өте. Ет және ет өнімдерін суықпен өңдеу ең тиімді және қолайлы Осыған орай суықпен өңдеудің мынадай түрлері бар: Тоңазыту кезіндегі еттің өзгерістері оның алғашқы қасиеттеріне, сақтау. Еттің түрі, түсі түлік түріне, қанның қалай сорғытылуына байланысты болады. Белоктар ет талшығында ең құнды зат болып табылады. Сиыр мен шоқа етінің 85% — і, ал құс етінің 93% -і пайдалы. Еттің бұзылуы табиғи процестер арқылы да, микробтық ластану арқылы да болуы мүмкін. Микробтық ластануға жауапты факторларды зерттейік және.


    касым-жомарт токаев жена
    almaty international school
    жалғауларға арналған тапсырмалар

    высший технический колледж кокшетау контакты
    погода рудный на месяц
    талап образовательные программы

    .
    ==============================================================

    ~~~~~ адал дос пен амал дос қмж 7 сынып ~~~~~

    ==============================================================
    .

    댓글목록

    등록된 댓글이 없습니다.